Ege Postası
Geri

CHP Karabağlar’a okyanus ötesi  'hayır' desteği

Şili’ni Referandumunda #HAYIR Kampanyasını örgütleyen Eugenio Garcia Ferrada, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse, Gençlik Kolları MYK üyesi Mustafa Evsen ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığımızı ziyaret etti.
CHP Karabağlar’a okyanus ötesi  'hayır' desteği
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2017 Perşembe 19:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız; Yıllar önce Şili’de diktatör Pinochet’ye karşı #Hayırı örgütleyerek Şili halkının diktaya dur denmesinde önemli katkısı olan yürekli insan bizlerinde ülkemizde barış içinde bir arada yaşayacağımız bir gelecek için gücümüze güç katarak umudu çoğaltmamıza vereceği katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Okyanus ötesi bu önemli dayanışma gücüyle sinerji yaratarak Karabağlarda #HAYIR ı en güçlü örgütleyeceğimize inancımızı artırarak kazanacağız. 

Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı Volkan GÜRBOĞA; Gezi’de  nasıl birlik olup cevabımızı verdiysek, Referandumda da #HAYIR  diyerek  kazanacağız dedi.

 Eugenio Garcia Ferrada; Aranızda birçok genç görmek beni çok mutlu etti. Çünkü bizim yaşımızdaki insanların gençlere daha iyi bir dünya bırakmak için çalışması gerekiyor.  Gençlerin rolü çok büyük eğer onların desteğini almazsak kaybederiz. Yapılacak referandum sadece bir kazanmak meselesi değil gelecekte nasıl bir Türkiye inşa edileceğini de gösteriyor.  Ve benim yaşımdaki insanlar için torunlarımıza ve çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmak çok önemli. Mutlu ve refah içindeki bir ülke için, kazandığımız tüm birikimleri, edindiğimiz deneyimleri gençlerle de paylaşarak birlikte bir dünya inşa etmeliyiz. Bu referandumda da hep birlikte bir araya gelerek, seçime de giderek, birlikte bunu inşa edeceğimize el ele vereceğimizi göstermemiz gerekir. Bu ülkede barış içinde yaşayacağız. Ve barış için herkesi oy vermeye çağırmamız gerek.  Çünkü sadece HAYIR demekten de ötesi de var. Gelecekte mutluluğu inşa etme amacımız var. Ve umuyorum ki bu sözlerimle gücü ve umudu size verebilmişimdir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası